1. Home
  2. Audisi B.V.
  3. Events
  4. Event: Shifting Gears

Event: Shifting Gears

Vrijdag 16 juni 2023 van 10:00 – 17:00 in Hilversum

Programma

De ochtend zal in het teken staan van client content waarbij bestaande gebruikers een update krijgen van de ontwikkelingen binnen de Audisi netwerkorganisatie. We geven een kijkje achter de schermen van graphics en software development.
Edgar van Santen (NH Media / AT5) laat ons de ins en outs zien van de door ons gezamenlijk gerealiseerde vervanging en verhuizing van de TV playout voor NH Media en AT5. De technische visie en strategie maar ook de learnings komen aan bod.
Sander Cox (Parallel Dimension) praat ons bij over de Audisi VID-Builder, de implementatie van graphics en hoe we Visual Radio kunnen verrijken door middel van live data.

De middag is gericht op user content met vooral praktijkvoorbeelden van de zeer uiteenlopende oplossingen die we kunnen bieden met combinaties van standaard software, standaard hardware plus natuurlijk de expertise uit ons uitgebreide netwerk.
Bart Lugtmeier (Audisi) gaat dieper in op de structuur en mogelijkheden van het Audisi ONE platform, Visual Radio / TV, Content creation en pod-/vodcasting.
Oscar Dekker (Oscar Dekker Media) bespreekt hoe en waarom er extra aandacht is voor audio in professionele situaties. Met welke verschillende uitdagingen en hulpmiddelen ten behoeve van radio, TV en podcasts hebben we te maken?

Tot besluit van de middag vertellen Olav Mol (Nederlands commentator en presentator van de Formule 1, F1-commentator van Grand Prix Radio) en Robin Leféber (uitvoerend producent bij Grand Prix Radio) boeiend over het enorme succes van het station, hoe het platform voor hen werkt en alles over locatie uitzendingen (onder de motorkap draait een getunede Audisi ONE setup met meerdere uitlaten!)

Parcours

SECTOR 1 – Updates10:00-12:30 User meeting
Met sprekers Edgar van Santen en Sander Cox
(uitsluitend voor genodigden)

SECTOR 2 – Shifting gears
13:00-15:00 Product experience
Met sprekers Bart Lugtmeier en Oscar Dekker
(toepassingen, demonstraties, use cases, audio processing)

SECTOR 3 – Live commentaar
15:15-16:00 Succes van Grand Prix Radio
Met sprekers Olav Mol en Robin Leféber

FINISH
16:00 Nabeschouwing
(hapjes en drankjes)

Paddock

Naast het inhoudelijke programma is er de hele dag toegang tot de interactieve paddock met testklare setups. Ervaar zelf hoe de diverse onderdelen van het Audisi ONE platform integreren met populaire producten van uiteenlopende merken als Axia, Blackmagic, DHD, Genelec, Symetrix en Stereo Tool.

Raak geïnspireerd door deze exposanten:
Audio Technica Benelux
Audisi
Thimeo Audio Technology
Top of Mind
Triple Audio

Locatie en parkeren

LOCATIE
M-Mediagebouw
‘s-Gravelandseweg 80
1217 EW Hilversum
+31 (0)35 6714550
www.m-mediagebouw.nl

PARKEREN
Auto: Parkeergarage -2 (entree rechtdoor naar beneden) – Bezoekersgedeelte
Fiets: Entree fietsers (links naast slagboom auto ingang)
Invaliden: Parkeerplaats via hoofdingang