1. Home
  2. Audisi B.V.
  3. Events
  4. Nieuws: Together as ONE

Nieuws: Together as ONE

Audisi & Triple Audio kondigen strategische samenwerking aan!

Almere/Bilthoven, 14 september 2023 – Audisi, leverancier van het ONE platform en Triple Audio, Systeem Integrator van totale broadcast oplossingen maken vandaag een strategische samenwerking bekend.

Audisi en Triple Audio werken al jaren samen op het gebied van integratie van AV-systemen. Het Audisi ONE platform dat visual radio, broadcast automatisering, live feeds en IP Audio in één gemakkelijk te bedienen systeem samenbrengt is al meermaals geïmplementeerd. Dankzij de nauwe samenwerking tussen beide partijen op gebied van engineering en installatie zijn deze systemen 24/7/365 succesvol in gebruik.

Bart Lugtmeier, grondlegger en Algemeen Directeur van Audisi, is erg enthousiast over de nieuwe samenwerking die voortvloeit uit de Audisi ONE groeistrategie: “We gaan nu samen een grote stap maken waardoor Audisi zich volledig kan richten op de verdere ontwikkeling van het ONE platform. In deze interessante tijden waarin we recentelijk samen meerdere (visual radio) projecten hebben gerealiseerd, spelen ‘Alles over IP’ en integraties een steeds grotere rol. De vraag naar betrouwbare AV-systemen voor broad-, pod- en vodcast met bijpassende support groeit enorm. De bouwblokken van het ONE platform spelen in op deze behoefte en door de samenwerking tussen Audisi en Triple Audio kunnen we nóg fraaiere turn-key oplossingen leveren en onderhouden.”

Marijn Fluitman, Managing Director van Triple Audio: “Samenwerking is een bundeling van krachten om een gemeenschappelijk doel te bereiken. Voor Audisi en Triple Audio is dit doel het succesvol implementeren van Audisi ONE bij regionale, landelijke, publieke en commerciële omroepen en hierbij de klanten de best mogelijke support te bieden. Hierin bundelen we de krachten van Audisi als ontwikkelaar én Triple Audio als systeem integrator en 24/7/365 supportpartner om in deze groeiende behoefte te voorzien.”

Audisi en Triple Audio kijken uit naar 1 januari 2024! Vanaf dat moment zal deze strategische samenwerking formeel zijn beslag krijgen. Triple Audio zal het centrale aanspreekpunt  worden voor aankoop, installatie, training, contracten & support van Audisi ONE. Audisi zal als ontwikkelaar uiteraard ook een ondersteunende rol op zich nemen. Daardoor kan Audisi zich verder focussen op doorontwikkeling van het ONE platform. Dankzij de strategische samenwerking en gecombineerde ervaring en know-how ontstaat er een breed draagvlak dat ruimte biedt voor innovatie, ondersteuning en duurzame oplossingen.

Over Audisi:
Audisi is sinds 2000 gegroeid van pionier in digitale audiosystemen tot ontwikkelaar en bouwer van standaardproducten waarmee gebruikers van complexe AV-omgevingen volledig in control zijn. Het modulaire ONE platform biedt unieke functies en integraties waardoor bediening vriendelijk wordt en presentatoren zich altijd en overal kunnen focussen op de inhoud. www.audisi.nl

Over Triple Audio:
Triple Audio is al ruim 28 jaar een begrip in de broadcast wereld. Oorspronkelijk begonnen als servicepartner is Triple Audio inmiddels doorontwikkeld naar importeur, distributeur, ontwikkelaar, consultant, systeem integrator en technologisch partner op het gebied van Audio technologische vraagstukken. www.tripleaudio.nl

Voor meer persinformatie:
Triple Audio: Laura Kramer, telefoon +31 30 22 177 88 en e-mail
Laura.kramer@tripleaudio.nl

Was this article helpful?

Related Articles