1. Home
  2. Update procedure

Update procedure

Met deze instructie kun je een update zelfstandig uitvoeren.

VOORBEREIDINGEN

ONDERHOUD

Door regelmatig een Rundown cleanup en Empty Trash uit te voeren, bespaar je tijd bij een update. De eventuele database-upgrade gaat daardoor sneller.

DOWNLOAD
  • Download het ZIP bestand van audisi.wetransfer.com
NONSTOP

Indien de GML-Player of GML-Blaster on-air is: deze kan blijven afspelen tijdens het vervangen van de ONE-Server.

BACKUP
  • Sluit de ONE-Server af (plus eventuele andere Audisi applicaties op deze machine).
  • Navigeer naar de map Audisi\ONE\Bin (of waar de Audisi bestanden staan)
  • Verwijder eventuele Prev / PrevPrev / PrevPrevPrev mappen
  • Maak een kopie van de huidige Live map en hernoem deze Live – kopie naar Prev.

UPDATE

• Navigeer naar de map waar de Audisi bestanden staan
  • Open de map Live
  • Verwijder alle bestanden behalve het bestand ONE_Base.abs (indien het de server machine betreft) + eventueel XKEYS001.kbd (X-keys bestand)
  • Navigeer naar de uitgepakte map met de nieuwe versie, selecteer alle bestanden en kopieer deze naar de map Live
  • Start de ONE-Server d.m.v. de snelkoppeling op het bureaublad

Indien je de Live map verwijdert, kunnen snelkoppelingen op het bureaublad hun icoon verliezen. Gebruik daarom altijd Copy-Paste naar de Live map.

Andere machine(s)
Op dezelfde manier kunnen Audisi bestanden op andere machine(s) worden vervangen. Zorg op elke machine voor een Prev map (kopie van de Live map), zodat bij problemen de vorige versie kan worden teruggezet.

Nonstop
De GML-Player kan worden vervangen zodra je een item vanaf een andere bron afspeelt (bijvoorbeeld uit de GML-Blaster).

ROLLBACK

Indien je een defect hebt geconstateerd en Audisi adviseert de vorige versie terug te zetten, dan is dat een eenvoudig proces:

• Sluit de ONE-Server af (plus eventuele andere Audisi applicaties op deze machine).
  • Navigeer naar de map Audisi\ONE\Bin (of waar de Audisi bestanden staan)
  • Open de map Prev, selecteer alle bestanden en kopieer deze naar de map Live.

Met een rollback zijn ook eventuele wijzigingen aan de database ongedaan gemaakt.