1. Home
  2. Audisi FAQ
  3. MAC adres opzoeken

MAC adres opzoeken

Contents
ALGEMEEN

De licentie in de ONE-Server is afhankelijk van een MAC-adres van een netwerkadapter in de machine waarop de ONE-Server actief is.

Een MAC-adres geef je eenmalig door aan Audisi bij het verkrijgen of wijzigen (verhuizen naar andere machine) van een licentie.

Gebruik bij voorkeur de vaste (on-board) netwerkadapter die altijd in gebruik is.

Een uitgeschakelde netwerkadapter zorgt ervoor dat de ONE-Server niet kan starten.

• Klik op de Startknop of op het Windows icoon links onder op de Startbalk
  • Typ cmd en selecteer Opdrachtprompt
  • Typ ipconfig /all en druk op Enter
  • Er verschijnt een lijst met netwerkadapters
  • Selecteer de waarde achter Physical Address
  • Kopieer deze d.m.v. Ctrl+C
  • Plak de waarde in een e-mail en stuur deze naar Audisi